Чемпіонат України зі спортивного водного туризму (р. Чорний Черемош)

Чемпіонат України зі спортивного водного туризму (р. Чорний Черемош)

З 30 квітня по 5 травня пройшов Чемпіонат України зі спортивного водного туризму  – водний туризму (дорослі, старші юнаки, молодші юнаки), ІІІ-ІV ранг на річці Чорний Черемош  с. Дземброня Зеленська територіальна громада Верховинського району Івано-Франківської області.

На змаганнях були представники 8 регіонів, а саме: місто Київ, Львівська область, Житомирська область, Хмельницька область, Івано-Франківська область, Чернівецька область, Тернопільська область, Київська область.

Всього був 91 учасник, серед яких 16 екіпажів класу суден С2, та 13 екіпажів класу суден С4Змагання проводились на трьох дистанціях, а саме на довгій гонці « Ралі», короткій гонці « Спринт» та на технічній дистанції «Слалом». 

Серед представників міста Києва, а саме команд КВНЖ виступали наступні спортсмени:

Екіпажі класу суден С2:

1. КВНЖ- Займидорога Сергій та Окуненко Артур, посіли 10 місце на дистанції Ралі, 4 місце на дистанції Слалом та 7 місце на дистанції Спринт, а у загальному заліку команда посіла 4 місце.

2. КВНЖ- 2 Лемещук Сергій та Лемещук Ольга, посіли 11 місце на дистанції Ралі, 6 місце на дистанції Слалом та 9 місце на дистанції Спринт, а у загальному заліку команда посіла 7 місце.

3. КВНЖ-3 Єфендєєв Ярослав та Степанович Олександр , посіли 14 місце на дистанції Ралі, 12 місце на дистанції Слалом та 14 місце на дистанції Спринт, а у загальному заліку команда посіла 12 місце.

Екіпажі класу суден С4:

1. КВНЖ-Рудєв Ігор, Ковалишина Юлія, Рибка Тетяна та Шевчук Іван, посіли 3 місце на дистанції Ралі, 5 місце на дистанції Слалом та 9 місце на дистанції Спринт, а у загальному заліку команда посіла 4 місце.

2. КВНЖ- 2 Рудєв Ярослав, Ющенко Анастасія, Коваленко Іван та Іванченко Роман , посіли 9 місце на дистанції Ралі, 3 місце на дистанції Слалом та 2 місце на дистанції Спринт, а у загальному заліку команда посіла 5 місце.

Команди екіпажів класу суден С4 виконали розряди « Майстер спорту України» на дистанціях, на яких посіли призові місця. Дякуємо організаторам за змагання, цікаві дистанції, шалену конкуренцію та дружню атмосферу, яка вирувала кожного дня. 

Ну і звичайно дякуємо ЗСУ за можливість!

Залишити відповідь